БУТАСПОРТ – Столица: Добар фудбал у Суботици

Столица: Добар фудбал у Суботици

Фудбалери Вождовца гостују суботичком Спартаку у Суперлиги Србије, а тренер београдске екипе, Илија Столица, верује да ће публика у Суботици моћи да ужива у добром фудбалу.

Утакмица у Суботици се игра у суботу од 19 сати, а шеф стручног штаба Вождовца Илија Столица очекује „озбиљног и организованог противника“.

„Тренера Спартака добро познајем и ценим, својим квалитетом и радом је очигледно направио за ово кратко време озбиљну такмичарску екипу и резултати које бележе у почетку сезоне довољно говоре“, рекао је Илија Столица.

„Имамо одличан старт, такође гледамо наставак сезоне са нашим амбицијама и мислим да ћемо имати шта да покажемо публици у Суботици, за коју се надам да ће доћи у великом броју, јер две екипе и Спартак и Вождовац заслужују да буду испраћене на прави начин после успешних стартова у првом делу сезоне“, закључио је Столица.

Фудбалер Вождовца Никола Срећковић верује да ће се његов тим вратити кући са жељеним резултатом.

„Пред нама је тешко гостовање и занимљива утакмица, јер екипа Спартака има одличан старт у сезони као и ми, па ће публика имате прилику да види леп фудбал у Суботици. Можда је њихова предност што играју на домаћем терену, али ми смо усмерени на нас и на нашу идеју и искрено се надам да се кући враћамо са позитивним резултатом“, истакао је Срећковић.

Вождовац је данас добио појачање, пошто је уговор потписао Игор Максимовић, офанзивни везни играч, рођен 1999. године. Стигао је из редова Партизана, а такође је наступао за све млађе селекције Србије.

„Веома сам задовољан што је Игор са нама. Добро се познајемо из млађих репрезентативних селекција, сарађивали смо две-три године. Имам само речи хвале за њега и мислим да је дошао управи клуб и праву средину, где ће моћи да се развије и напредује у складу са својим великим потенцијалом. На обострано задовољство ми је част да представим једно овакво појачање за све нас у клубу“, рекао је Столица.

ИЗВОР: http://www.butasport.rs/fudbal/stolica-dobar-fudbal-u-subotici/

Оставите коментар