БУТАСПОРТ.РС: Иван Марковић за БУТАСПОРТ.РС: Бићемо 200 одсто спремни да откинемо Звезди бодове!

„Не постоји лепши осећај него да твојим голом одузмеш титулу једној екипи.“, истакао је Марковић, дете Партизана. 

Фудбалери Вождовца у суботу од 17.00 часова дочекују Црвену звезду у оквиру 34. кола Суперлиге Србије. Тренер „змајева“, лија Столица увелико припрема екипу за овај сусрет.

„Припреме теку добро. Нема шта, знамо да можемо да пореметимо планове Звезди, зато што код куће играмо добро, можда смо ушли у неку резултатску кризу, али опет знамо да играмо код куће, где мислим да можемо добро да парирамо Звезди, а свакако да ћемо имати своје шансе.“, истиче нападач Вождовца на почетку разговора за БУТАСПОРТ.РС.

„Змајеви“ ће на мегдан Звезди изаћи у ослабљеном саставу пошти у екипи неће бити искусни везиста, Ненад Маринковић који има парне картоне.

„Свакако да ће нам недостајати Маринковић, пре свега зато што је искусан играч, у сваком тренутку може да направи разлику неким својим потезом, али опет са друге стране мислим да који год играч буде заменио њега, може да одговори задацима. Понављам, недостајаће, али мислим да ћемо успети да надокнадимо тај губитак“, сигуран је Марковић.

За Вождовац игра велика већина играча који су некада носили дресове Партизана што у омладинској школи, што у првом тиму. Један од њих је управо и Иван Марковић.

„Мислим да мотивација свакако неће изостати, ни код мене ни код Михајлова, Ивковића, Георгијевића…Сама чињеница да играш против великог клуба, увек је ново доказивање и мислим да што се тога тиче, стварно да ћемо бити сви на 200 одсто спреми да им откинемо бодове. И наравно, нема лепши осећај да твојим голом, одузмеш титулу једној екипи. Верујем да ће све бити како треба“, каже Марковић.

Марковић истиче да Партизан има квалитетнији тим од Црвене звезде.

„По мени Партизан има свакако квалитетнији тим, мислим да су пуно боље организованији од Црвене звезде“, каже бивши омладинац црно-белих.

Нападач истиче да ће Вождовац у суботу играти офанзивно.

„Играћмо офанзивно. Наш стил не мењамо, поготово не код куће. Мислим да можемо да се надигравамо, биће простора за нашу игру“, сматра Марковић.

На нашу констатацију да Звезда неће моћи да рачуна на Kангу, а да се враћа Доналд, Марковић је рекао:

„Искрено, нисам у току што се тиче њихових играча, ко игра ко не игра. Ја лично гледам своју екипу и себе, а верујем и други играчи тако да ми одрадимо оно што треба на терену и није битно ко ће играти од њихових играча“, ракао је Иван.

Kлуб са Душановца пре почетка сезоне зацртао је као циљ улазак у плеј-оф, што су играчи Илије Столице већ учинили.

„Па добро, плеј-оф и јесте био циљ у самом старту, али опет кад смо ушли у тај плеј-оф, видели смо да и Европа није тако далеко, али опет, ове последње три утакмице су нас мало пореметиле што се тих планова тиче, зато што стварно мислим да смо могли да дођемо до тог четвртог места. Међутим, није ни сад све изгубљено, али да смо остварили мало боље резултате у Лучанима и код куће против Јавора мислим да би то сад другачије изгледало, али опет као што кажем циљ је био плеј-оф тако да мислим да можемо подигнуте главе да изађемо против Звезде“, каже рођени Београђанин.

Иван Марковић сезону ће свакако памтити по прелепом поготку против Јавора. Мајсторију нападача Вождовца видело је преко два милиона људи широм света.

„Хоћу свакако, импонује наравно и чињеница да је само на Инстаграму преко два милиона људи видело гол, што значи да је стварно био сјајан и драго ми је због тога. Надам се да ћу до краја сезоне моћи да дам још неки гол, а још боље ако се то деси у суботу.“, закључио је Иван Марковић разговор за наш портал.

 

ИЗВОР: http://www.butasport.rs/fudbal/ivan-markovic-za-butasport-rs-bicemo-200-odsto-spremni-da-otkinemo-zvezdi-bodove/

 

Оставите коментар