BUTASPORT – Grkinić: Sa Ilijom Stolicom smo igrali najlepši fudbal u ligi

15/12/2017U MEDIJIMA

Grkinić: Sa Ilijom Stolicom smo igrali najlepši fudbal u ligi

Zmajevi su se okupili na koktelu i obeležili godinu iza nas i sezonu u Superligi.

Goran Grkinić, sportski direktor kluba se odmah osvrnuo na aktuelna dešavanja: “Voždovac je imao jednu od najuspešnijih godina od osnivanja i prezadovoljan sam celom sezonom. Sa Ilijom Stolicom smo igrali najlepši fudbal u ligi. Ipak možda nam je nedostajalo još nekolicina bodova da se i nađemo u samom vrhu tabele, ali desile neke stvari i nepravde koje su na sve uticale, kao i na trenera Iliju Stolicu koji nije mogao to da iznese, te je otišao i iskreno mi je žao. Iliju poznajem veoma dugo, to je čovek častan i pošten.”

“U klubu je stvorena jedna hemija, napravljeni su pozitivni rezultati, tim i igra, velika zahvalnost ide upravo ka Iliji Stolici. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što je Ilija Stolica bio trener FK Voždovac. Voždovac mu je prvi klub u seniroskoj karijeri i zajedno smo “rasli”. Svojim ponašanjem i svojim manirima je postavio nove standarde u srpskom fudbalu. Želimo mu sva najbolje u karijeri, a znamo i da će uspeti Možda nam se putevi opet ukrste u budućnosti. Vrata kluba su mu uvek otvorena.” – nadovezao se generalni direktor Goran Grkinić.

Sa ponosom Vas pozivamo na prvu humanitarnu akciju koju organizujemo kroz Humanitarnu organizaciju “Zajedno za život”.

“Kao i uvek iskoristiću sport u najboljem mogućem smislu, i kroz njega približiti ljudima humanitarnu akciju i okupiti ih oko humanog cilja.”-izjavio je Jovan Simić osnivač fondacije

Akcija “Penal za život” biće jedinstvena prilika da šutirate penale poznatim golmanima i da za svaki šut donirate sredstva u humanitarne svrhe. U holu tržnog centra “Stadion” na Voždovcu montiraćemo improvizovani kazneni prostor, tako da će cela akcija da se odigrava u nesvakidašnjem ambijentu. Početak akcije je u petak u 18:00.

Na golu Vas čekaju golman Crvene Zvezde Milan Borjan, legendarni Ivica Kralj kao i golman FK Voždovac i najbolji golman Super lige Srbije, Zoran Popović.

Sav prihod biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji “Zajedno za život” koja pomaže i pruža podršku deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim porodicama.

Ukoliko ste u mogućnosti, očekujemo Vas da ponovo zajedno napravimo velike stvari i pokažemo zajedništvo kada je najpotrenije.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/grkinic-sa-ilijom-stolicom-smo-igrali-najlepsi-fudbal-u-ligi/

Ostavite komentar