БУТАСПОРТ: ФИЛИПОВИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: „ДАЋЕМО СВЕ ОД СЕБЕ ДА ДОЂЕМО ДО ПОЛУФИНАЛА КУПА

Пред Змајевима је меч са Партизаном, после мечева одиграних у првенству, дошла је утакмица у купу Србије.

Екипа са Топчидера долази на Душановац. На данашњој конференцији за медије, новинарима су се обратили тренер у стручном штабу Александар Линта и млади репрезентативац из редова Змајева Александар Филиповић.

„Имали смо протекле недеље веома захтевну утакмицу, како физички, тако и психолошки. И само три четири дана касније нас чека нови изазов, куп сусрет са Партизаном. Партизан је јако добар тим, скуп добрих појединаца и квалитетних играча, репрезентативаца, појачан са квалитетним странцима и са добрим тренером.“ – започео је Александар Линта, тренер Вождовца.

„То је екипа која има низ од 24 утакмице без пораза, а ми улазимо у меч растерећено, са неком нашом идејом и да одиграмо добро, да се представимо у што бољем светлу. Трудићемо се да из наше добре игре дођемо до резултата.“ – истакао је Александар Линта.

„Сигурно је да нас чека једна тешка утакмица. Екипа Партизана је у одличној форми и имају доста добру серију. Имају веома велике амбиције, као и ми у купу, те сматрам да ће бити добра утакмица. Наша предност је што играмо на нашем терену и даћемо све од себе да дођемо до полуфинала купа.“, рекао је Филиповић.

ИЗВОР: http://www.butasport.rs/fudbal/filipovic-pred-partizan-dacemo-sve-od-sebe-da-dodemo-do-polufinala-kupa/

 

Оставите коментар