BUTA – TRENER VOŽDOVCA: Prošle sezone smo dva puta pobedili Partizan, možemo to i sutra! (VIDEO)

05/10/2018U MEDIJIMA

TRENER VOŽDOVCA: Prošle sezone smo dva puta pobedili Partizan, možemo to i sutra! (VIDEO)

Utakmica između Partizana i Voždovca igra se sutra od 18.00 časova u Humskoj.

Fudbaleri Voždovca će sutra u uvodnom meču jedanaestog kola gostovati ekipi crno belih sa Topčidera. Pred sam meč svoj očekivanja su izneli šef struke Jovan Damjanović i kapiten Miloš Pavlović.

“Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu.” – ističe Jovan Damjanović.

“Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu.” – osvrnuo se na meč Jovan Damjanović.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/trener-vozdovca-prosle-sezone-smo-dva-puta-pobedili-partizan-mozemo-to-i-sutra-video/

 

Ostavite komentar