BUTA SPORT – VOŽDOVAC PRED ZEMUN: Da nametnemo naš stil igre (VIDEO)

26/10/2018U MEDIJIMA

VOŽDOVAC PRED ZEMUN: Da nametnemo naš stil igre (VIDEO)

Zmajevi gostuju gradskom rivalu Zemunu u narednoj prvenstvenoj rundi. Danas su se javnosti obratili šef stručnog štaba Dragan Aničić i fudbaler Alen Mašović.

“Mali gradski derbi, koji je uvek neizvestan iz nekih istorija ovih utakmica. Prošle godine, mi smo bili ubedljivi na našem terenu, a Zemun na svom. Zemun je jedna ekipa koja se formirala do kraja prelaznog roka i zato su imali malo problema što se tiče igračkog kadra i uigranosti. U utakmicama sa Zvezdom, Partizanom i Radničkim jesu pretrpeli poraze, ali su pokazali da su dobra ekipa. Polako dolaze do svoje igre. Sličan period su imali i prošle sezone, ali su nakon toga pokazali izuzetno dobre rezultate.” – napravio je uvodnu Analizu Dragan aničić, šef stručnog štaba Voždovca.

“Očekuje nas težak meč, protiv ekipe koja ima dobar kontranapad i pravi tranziciju sa velikim brojem igrača. Mi ćemo sa naše strane spremiti sve i pokušati da nametnemo naš stil igre, jer želimo da napravimo dobar rezultat. Mislim da će se obe ekipe potruditi da naprave jednu dobru utakmicu i mislim da će u krajnjoj liniji publika moći da uživa.” – istakao je Aničić.

“Sigurno je da nas očekuje teška utakmica, ekipa Zemuna je borbena ekipa, prava fajterska, koja sigurno zna šta hoće u ovoj sezoni. Izašli su iz neke krize koju su imali. Mi smo pokazali kvalitet u prethodnom meču i veliki napredak od kad je šef došao i sigurno ne idemo u Zemun sa belom zastavom već da se nadigravamo, pa bolji neka pobedi.” – zaključio je Mašović.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/vozdovac-pred-zemun-da-nametnemo-nas-stil-igre-video/

Ostavite komentar