BUTA SPORT – TRENER VOŽDOVCA: Veoma smo raspoloženi za meč, idemo na pobedu

07/03/2018U MEDIJIMA

TRENER VOŽDOVCA: Veoma smo raspoloženi za meč, idemo na pobedu

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i napadač Borko Duronjić.

“Mi smo na početku ove serije od tri utakmice za sedam dana. dolazimo iz utakmice protiv Crvene zvezde, gde smo posle šokantne završnice, ostali bez jednog boda. Ipak igra i sve što smo pokazali, pogotovo u drugom poluvremenu nam daje razloga za optimizam, ali mi smo tu utakmicu arhivirali i zaboravili. Spremamo se za utakmicu sa ekipom Mladosti za nas vrlo bitna kao i svaka druga, jer želimo da imamo kontinuitet dobrih rezultata i dobrih igarai da iz svega izvučemo benefit.” – započeo je Miloš Veselinović, te se nadovezao.

“Što se tiče gostiju, radi se o jednoj organizovanoj ekipi sa dosta kvalitetnih superligaških igrača i sa trenerom koji dugo godina radi u kontinuitetu. Možemo biti sigurni da ćemo imati jako težak zadatak. Nismo imali puno vremena za pripremu zbog subotnjeg meča sa Zvezdom, ali jučerašnji trening daje razloga za optimizam i dobro smo se oporavili , veoma smo raspoloženi za meč i znam da ćemo zabeležiti dobru igru i nadam se da će to biti dovoljno za osvajanje nova tri boda.”

Borko Duronjić je takođe upoznat sa ekipom Mladosti:

“Znamo da nas očekuje duel sa kvalitetnim protivnikom, koji ima dosta iskusnih igrača. Očekujemo kvalitetnu i dobru utakmicu pre svega dosta. Mi dolazimo iz meča, gde smo izgubili na šokantan način, ali i pored toga šef nas je podigao i uspeli smo da se oporavimo. Ne obaziremo se na protivnika, gledamo samo našu igru, i gledamo kako da upišemo nova tri boda.”

Usledila su pitanja novinara vezanih za igrački kadar, ali za poziciju Mladosti na tabeli koja je prva ispod zamišljene crte:

“Nama je svaka utakmica jednako važna i svaka donosi tri boda. Pogled na tabelu deluje tako, Mladost jeste prva ispod crte, ali razlika između ekipa je vrlo mala i zavisi od trenutne isnpiracije pojedinca, dobrog ili lošeg izdanja tima, nijanse su u pitanju i vodiće se vrlo neizvesna borba. Što se tiče igračkog kadra, imamo sve igrače na raspolaganju, Mašović se još uvek nije oporavio, svi ostali su spremni i konkurišu za sastav.” – naglasio je Miloš Veselinović.

Novinari su se setili meča u Lučanima kada je Borko Duronjić uz tri asistencije kreirao pobedu protiv Mladosti:

“Voleo bih isto da ponovim, mada može i bez asistencije i bez gola samo da osvojimo tri boda. Videćemo šta će se desiti, idemo da ostvarimo novu pobedu, ne uzimajući u obzir moj lični učinak.” – završio je Borko.

IZVOR: 

Ostavite komentar