БУТА СПОРТ – ТРЕНЕР ВОЖДОВЦА: Веома смо расположени за меч, идемо на победу

ТРЕНЕР ВОЖДОВЦА: Веома смо расположени за меч, идемо на победу

На данашњој конференцији за медије, присутнима су се обратили шеф стручног штаба Милош Веселиновић и нападач Борко Дуроњић.

“Ми смо на почетку ове серије од три утакмице за седам дана. долазимо из утакмице против Црвене звезде, где смо после шокантне завршнице, остали без једног бода. Ипак игра и све што смо показали, поготово у другом полувремену нам даје разлога за оптимизам, али ми смо ту утакмицу архивирали и заборавили. Спремамо се за утакмицу са екипом Младости за нас врло битна као и свака друга, јер желимо да имамо континуитет добрих резултата и добрих игараи да из свега извучемо бенефит.” – започео је Милош Веселиновић, те се надовезао.

“Што се тиче гостију, ради се о једној организованој екипи са доста квалитетних суперлигашких играча и са тренером који дуго година ради у континуитету. Можемо бити сигурни да ћемо имати јако тежак задатак. Нисмо имали пуно времена за припрему због суботњег меча са Звездом, али јучерашњи тренинг даје разлога за оптимизам и добро смо се опоравили , веома смо расположени за меч и знам да ћемо забележити добру игру и надам се да ће то бити довољно за освајање нова три бода.”

Борко Дуроњић је такође упознат са екипом Младости:

“Знамо да нас очекује дуел са квалитетним противником, који има доста искусних играча. Очекујемо квалитетну и добру утакмицу пре свега доста. Ми долазимо из меча, где смо изгубили на шокантан начин, али и поред тога шеф нас је подигао и успели смо да се опоравимо. Не обазиремо се на противника, гледамо само нашу игру, и гледамо како да упишемо нова три бода.”

Уследила су питања новинара везаних за играчки кадар, али за позицију Младости на табели која је прва испод замишљене црте:

“Нама је свака утакмица једнако важна и свака доноси три бода. Поглед на табелу делује тако, Младост јесте прва испод црте, али разлика између екипа је врло мала и зависи од тренутне иснпирације појединца, доброг или лошег издања тима, нијансе су у питању и водиће се врло неизвесна борба. Што се тиче играчког кадра, имамо све играче на располагању, Машовић се још увек није опоравио, сви остали су спремни и конкуришу за састав.” – нагласио је Милош Веселиновић.

Новинари су се сетили меча у Лучанима када је Борко Дуроњић уз три асистенције креирао победу против Младости:

“Волео бих исто да поновим, мада може и без асистенције и без гола само да освојимо три бода. Видећемо шта ће се десити, идемо да остваримо нову победу, не узимајући у обзир мој лични учинак.” – завршио је Борко.

ИЗВОР: 

Оставите коментар