BUTA SPORT – TRENER VOŽDOVCA PRED ZVEZDU: Najteža utakmica za nas, igramo protiv najbolje ekipe u Srbiji (VIDEO)

30/11/2018U MEDIJIMA

TRENER VOŽDOVCA PRED ZVEZDU: Najteža utakmica za nas, igramo protiv najbolje ekipe u Srbiji (VIDEO)

Fudbaleri Voždovca u nedelju 02. decembra od 18.00 časova gostuju Crvenoj zvezdi u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Trener Voždovca Dragan Aničić čestitao je crveno-belima uspešnu takmičarsku godinu, a zatim se osvrnuo na nedeljni susret.

“Pre svega čestitamo Zvezdi na uspesima u ovoj takmičarskoj godini. Postigli su fenomenalne rezultate u Evropi i samim tim pomogli srspkom fudbalu. Kod Zvezde se vidi jedan kontinuitet u radu i vidi se ruka trenera koji je najbolji u Srbiji. Zvezda ima fantastičan stručni štab koji je predvođen Milojevićem i Kosanovićem. Na utakmici nam neće biti ni malo lako. Kažu ljudi da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim, ja ne delim to mišljenje. Mislim da je to naježa utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji.“, rekao je Aničić, a potom dodao:

„Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji onaj delić nade, ako pružite sve od sebe i uđete sa dozom respekta i bez straha da može nešto da se uradi na toj utakmici. Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo koninuitet igara koje smo imali u prethodnim susretima, ali da nas na ovoj utakmici prati veća efikasnost. Sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati.”, zaključio je trener Voždovca.

Kapiten „zmajeva“ Miloš Pavlović očekuje da će napad Voždovca proraditi baš na Marakani.

“Očekuje nas jedna veoma interesantna i lepa utakmica, dobar teren i lep ambijent, ali i Zvezda koja je u ligi šampiona. Prava prilika da igramo protiv jedne evropske Zvezde. Dobra šansa za mlađe igrače da se uporede sa tim momcima koji igraju ligu šampiona, jer svi teže da jednog dana budu na njihovom mestu i da igraju jake utakmice. Očekujem veliku požrtvovanost na terenu i kao što je šef rekao, nadam se da će i napad proraditi i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat”, istakao je Pavlović.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/trener-vozdovca-pred-zvezdu-najteza-utakmica-za-nas-igramo-protiv-najbolje-ekipe-u-srbiji-video/

 

Ostavite komentar