БУТА СПОРТ – ТРЕНЕР ВОЖДОВЦА ПРЕД ЗВЕЗДУ: Најтежа утакмица за нас, играмо против најбоље екипе у Србији (ВИДЕО)

ТРЕНЕР ВОЖДОВЦА ПРЕД ЗВЕЗДУ: Најтежа утакмица за нас, играмо против најбоље екипе у Србији (ВИДЕО)

Фудбалери Вождовца у недељу 02. децембра од 18.00 часова гостују Црвеној звезди у оквиру 18. кола Суперлиге Србије.

Тренер Вождовца Драган Аничић честитао је црвено-белима успешну такмичарску годину, а затим се осврнуо на недељни сусрет.

“Пре свега честитамо Звезди на успесима у овој такмичарској години. Постигли су феноменалне резултате у Европи и самим тим помогли срспком фудбалу. Kод Звезде се види један континуитет у раду и види се рука тренера који је најбољи у Србији. Звезда има фантастичан стручни штаб који је предвођен Милојевићем и Kосановићем. На утакмици нам неће бити ни мало лако. Kажу људи да је ова утакмица најлакша утакмица, међутим, ја не делим то мишљење. Мислим да је то најежа утакмица, јер играте против екипе која је најбоља у Србији.“, рекао је Аничић, а потом додао:

„Сигурно је да нисмо у стању да претимо, али увек постоји онај делић наде, ако пружите све од себе и уђете са дозом респекта и без страха да може нешто да се уради на тој утакмици. Да не може ништа да се уради, ја не бих ишао на утакмицу, а не би ишли ни играчи. Очекујем да наставимо конинуитет игара које смо имали у претходним сусретима, али да нас на овој утакмици прати већа ефикасност. Све што направимо у току игре, покушамо и да материјализујемо. Уколико у томе успемо, добар резултат неће изостати.”, закључио је тренер Вождовца.

Kапитен „змајева“ Милош Павловић очекује да ће напад Вождовца прорадити баш на Маракани.

“Очекује нас једна веома интересантна и лепа утакмица, добар терен и леп амбијент, али и Звезда која је у лиги шампиона. Права прилика да играмо против једне европске Звезде. Добра шанса за млађе играче да се упореде са тим момцима који играју лигу шампиона, јер сви теже да једног дана буду на њиховом месту и да играју јаке утакмице. Очекујем велику пожртвованост на терену и као што је шеф рекао, надам се да ће и напад прорадити и да ћемо успети да остваримо позитиван резултат”, истакао је Павловић.

ИЗВОР: http://www.butasport.rs/fudbal/trener-vozdovca-pred-zvezdu-najteza-utakmica-za-nas-igramo-protiv-najbolje-ekipe-u-srbiji-video/

 

Оставите коментар