BUTA SPORT – TRENER VOŽDOVCA: Očekujem neizvestan meč na Banovom brdu (FOTO, VIDEO)

04/05/2018U MEDIJIMA

TRENER VOŽDOVCA: Očekujem neizvestan meč na Banovom brdu (FOTO, VIDEO)

Tri kola pre kraja, Voždovac gostuje ekipi Čukaričkog, očekivanja pred meč sa starim rivalom su izneli Miloš Veselinović, šef stručnog štaba Voždovca i vezista Zoran Milutinović.

“Utakmicu protiv Niša smo se potrudili da zaboravimo što pre i da misli usmerimo ka pripremi utakmice sa ekipom Čukaričkog. Nedavno smo se već sastali, a rezultat je bio 0:0. Obe ekipe su mogle da slave u tom susretu i mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel.” – započeo je Veselinović.

“Stuparević je povređen na utakmici u Nišu, svi ostali konkurišu za sastav. Suspendovan je Miša Mihajlov, jer ima parne žute kartone i neće biti u kombinaciji. Ipak, mi ćemo kao i u svim ostalim utakmicama u plej ofu, pokušati da odigramo dobru utakmicu, da napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu. Neće biti lako sigurno. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka jedna dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat.” –jasan je strateg Voždovca.

“Ekipa Čukaričkog je veoma odlična ekipa. Dobro organizovana i agresivna. Međutim, mi smo dobro radili ovu nedelju i dobro smo se pripremali za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih devedeset minuta. Svaku utakmicu želimo da odigramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat.” – optimista je Zoran Milutinović.

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/trener-vozdovca-ocekujem-neizvestan-mec-na-banovom-brdu-foto-video/

Ostavite komentar