BUTA SPORT – KAPITEN VOŽDOVCA: Da obradujemo „Invalide“ i obezbedimo Evropu

08/01/2018U MEDIJIMA

KAPITEN VOŽDOVCA: Da obradujemo „Invalide“ i obezbedimo Evropu

Kapiten Zmajeva Miloš Pavlović sumirao je utiske iz 2017. godine.

“Veoma uspešna 2017 godina je iza nas. Dosta se mladih igrača afirmisalo sa jedne srane, pojedini igrači sa druge strane gledano, su dobili veću minutažu, ali i iskoristili i pokazali su da klub može ozbiljno da računa na njih u budućnosti. Na našu sreću, godina je prošla bez većih povreda. Ponosan sam jer su stizale pohvale i priznanja sa svih strana, a posebno raduje i kruna svega, a to su pozivi za A reprezntaciju Srbije.” – osvrnuo se Miloš Pavlović na uspehe kluba u prethodnoj godini.

“Jesen je takođe bila uspešna. Bilo je dosta dobrih stvari koje smo uradili, ali ima još prostora za napredovanje. Mislim da smo igrali lep fudbal uz dosta golova i da je publika uživala u našim mečevima i bila zadovoljna.” – naglašava kapiten Voždovca.

Nagalasio je Miloš i prostor za napredak, jer još ima dosta da se igra:

“Sa novim trenerom, idejama i njegovom filozofijom, na nama je da što pre shvatimo šta se od nas traži i da to prenesemo na teren. Posle dobrih partija u prvom delu šampionata imamo još veću odgovornost da nastavimo na isti način i na proleće. Hoćemo da zadržimo i borbenost i efikasnost na terenu. Da unapredimo igru, a i da nas krasi dobra atmosfera kako na terenu tako i u svlačionici.” – dodaje kapiten Miloš Pavlović i nastavlja,

“Ovom prilikom bih poželeo puno sreće i uspeha novom šefu stručnog štaba i njegovim saradnicima.”

Međutim kapiten Voždovca nikoga ne zaboravlja u prvim danima Nove godine:

“Želja mi je da Voždovac igra kvalifikacije za Ligu Evrope i nadam se da ćemo uspeti da obradujemo Upravu kluba. Želimo i da obradujemo verne navijače, Invalide koji su uvek uz nas i pružaju nam neizmernu podršku. Obećavam da ćemo nastaviti naporno da radimo i da će dobar rezultat i uspeh doći kao posledica takvog rada.”

IZVOR: http://www.butasport.rs/fudbal/kapiten-vozdovca-da-obradujemo-invalide-i-obezbedimo-evropu/

Ostavite komentar