БУТА – Европски поход „змајева“ у Нишу (ФОТО, ВИДЕО)

Европски поход „змајева“ у Нишу (ФОТО, ВИДЕО)

На данашњој конференцији пред меч са Радничким у Нишу, медијима су се обратили шеф стручног штаба Милош Веселиновић и Ален Машовић, стрелац два гола на последњем мечу против Војводине.

“Претходне две утакмице на домаћем терену смо победили, што је и био циљ, пооред осталих ствари које потенцирамо. Успели смо да освојимо шест бодова који нам дају извесну дозу самопоуздања и сигурности и та вера да ово што радимо се и додатно појачала, јер увелико даје резултате. “ -започео је Милош Веселиновић.

“Спремни смо, максимално тренирамо и припремамо се. Очекује нас још једна утакмица у кратком временском периоду, али сам сигуран да смо прилично добро разумели циљеве и идеју игре и шта хоћемо да постигнемо. Претпостављамо каква нас утакмица очекује у Нишу, свесни смо свих врлина и мана и специфичности гостовања, тако да ћемо да урадимо све што можемо да бисмо ту утакмицу одиграли на најбољи могући начин.” – спремно очекује сусрет стратег Вождовца.

Ален Машовић је на последњем мечу постигао два гола, следи гостовање ривалу који је добро скениран:

“Трећи пут како се састајемо са њима и имамо позитиван скор. Донели смо бод из Ниша јесенас, а на “крову” смо освојили сва три бода. Сигуран сам да нас очекује једна јако тешка утакмица, јер знамо како игра Ниш. Ми не носимо белу заставу и идемо да се надигравамо, а бољи нека победи.” – јасан је Машовић.

Представнике медија је интересовало да шеф истакне врлине и мане наредног противника:

“Ниш је исуксна екипа, имају много добре појединце. Начин на који играју, пре свега пред својом публиком може да направи пуно проблема, имају сјајног стрелца у екипи, имају искусне Стојановиће, затим Мићића који је лидер на терену, али и Станисављевића и Бабића. Имају стварно више начина како могу да угрозе екипу офанзивно, а са друге стране у одбрани су у последње време имали неколико пропуста у последњих пар утакмица, а то смо и чули од њиховог тренера у више наврата да им одбрана није најјачи део тима.”

“Ми смо недавно играли са њима, услови нису били исти, јер смо играли на домаћем терену и на другачијој подлози, али били смо заиста један добар ривал, та утакмица нам увећава разлог за оптимизам, већ смо их једном победили недавно и показали смо да можемо да се носимо и да можемо да их надиграмо.” – завршио је Веселиновић

ИЗВОР: http://www.butasport.rs/fudbal/evropski-pohod-zmajeva-u-nisu-foto-video/

 

Оставите коментар