BLIC – „ZMAJEVI“ SVE JAČI Voždovac doveo Pavićevića i Zlatkovića

01/02/2018U MEDIJIMA

„ZMAJEVI“ SVE JAČI Voždovac doveo Pavićevića i Zlatkovića

FK Voždovac će sa znatno jačim sastavom ući u drugi deo sezone, pošto su dres „zmajeva“ zadužila dva iskusna fudbalera – Marko Pavićević i Nemanja Zlatković. Oni će se ovom prvom timu priključiti na pripremama u Antaliji.

Radi se o fudbalerima koji su već nastupali za ovaj beogradski tim, pa su svesni šta se od njih očekuje. Marko Pavićević će pojačati konkurenciju u napadu, a ima 32 godine. Ima bogato superligaško iskustvo, pošto je pored Voždovca, nosio dres Sevojna, Slobode, Borca, kao i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikosa.

– Znam u kakav sam klub došao i svestan sam veličine Voždovca. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres „zmajeva“ i znam šta me čeka. Jedva čekam da se priključim ekipi i počnem sa treninzima – rekao je Pavićević.

Nemanja Zlatković igra na poziciji levog beka, igrao je već u Voždovcu, a nakon toga je nastupao za Zemun, Radnik iz Bijeljine, Novi Pazar i švedski Angelholms.

– Veličina Voždovca dobro mi je poznata. Presrećan sam što ću ponovo nositi dres ovog kluba. Dobro mi je poznato kako sve funkcioniše i o kakvoj se profesionalnosti radi. Međutim, sve što je bitno, vezano je za teren – rekao je Zlatković.

IZVOR: https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zmajevi-sve-jaci-vozdovac-doveo-pavicevica-i-zlatkovica/dh4frlt

Ostavite komentar