BLIC – „ZMAJEVI“ IMAJU NOVOG TRENERA Voždovac predstavio šefa struke, Dragan Aničić na „krovu“

16/10/2018U MEDIJIMA

„ZMAJEVI“ IMAJU NOVOG TRENERA Voždovac predstavio šefa struke, Dragan Aničić na „krovu“

Fudbalski klub Voždovac, promovisao je ovog ponedeljka novog šefa stručnog štaba Dragana Aničića.

Goran Grkinić, generalni direktor „zmajeva“ se najpre zahvalio članovima bivšeg stručnog štaba.

– Zahvaljujem se bivšem šefu stručnog štaba, Branku Vojinoviću na svemu što je uradio za FK Voždovac i na profesionalizmu koji je ispoljio, kao i njegovom bivšem stručnom štabu. Takođe bi se zahvalio i našem direktoru omladinske škole Jovanu Damjanoviću koji je preuzeo tim u teškom periodu i koji je svojom profesionalnšću i angažmanu pomogao da se igrači podignu na psihološkom nivou – rekao je on.

Grkinić je potom poželeo dobrodošlicu novom treneru.

– Dragan Aničić je svojim radom proteklih nekoliko godina, kako u BSK iz Borče, tako i protekle dve godine u Mačvi iz Šapca napravio zapažene rezultate. Čim se pojavila mogućnost da možemo da ga angažujemo, nismo oklevali ni minuta. On je želja svih nas, počev od mene kao direktora, do predsednika kluba Marka Zdravkovića, ali i svih ljudi u klubu. Svojim radom je pokazao o kakvom se stručnjaku radi – istakao je generalni direktor „zmajeva“.

U obraćanju javnosti, našlo se mesta i za Ivicu Kralja.

– Ovom prilikom želim da se zahvalim i predsedniku Mačve Ivici Kralju na izuzetnoj korektnosti i što nam je izašao u susret. Jedan veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim puno sreće u našem fudbalskom klubu. Imaće potpunu slobodu u odlučivanju i punu podršku svih u klubu i znam da će zajedno sa nama ovde napraviti rezultat.

U klubu imaju razumevanja i strpljenja za novog trenera.

– Ove godine godine smo imali zacrtani cilj, a to je plej of, ali s obzirom na trenutno situaciju i uz razgovor sa Draganom i dalje imamo istu želju svi, ali nećemo biti pod bilo kakvim imperativom. Želimo pre svega da se vratimo, nekim našim igrama i po čemu je Voždovac bio prepoznatljiv, a naravno uz to će sigurno doći rezultati. Drago nam je da je Dragan pokazao i želju i volju da dođe kod nas i jako dobro poznaje klub i igrački kadar FK Voždovac – zaključio je Grkinić.

Dragan Aničić se zahvalio kako na prijemu novog kluba, tako i na potezu prethodnog.

– Jedan veliki respekt i velika zahvalnost prema Mačvi, jer su pokazali jedno veliko poštovanje i veliku toleranciju, za jednu moju želju da probam da napravim novi korak u karijeri. Takođe, za sve ono što su mi priuštili za dve godine koliko sam proveo, za prekorektan odnos uprave kluba na čelu sa Ivicom Kraljem i Draganom Antonićem, i igračkim kadrom, pa preko publike, jedno veliko hvala.

On je pred sebe postavio visoke ciljeve.

– Kada vas neko pozove i pokaže jasno želju da vas angažuje iako imate angažman u drugom klubu, iako ima dosta slobodnih trenera, to govori o želji da zajedno napravite nešto veliko. Ja sam to prepoznao posle prvog razgovora sa direktorom i nisam imao sumnju, a i dalje je nemam da je ovo pravi potez i da ćemo zajedno vratiti Voždovac tamo gdeje bio u nekoj bliskoj prošlosti. Ambicije kluba pre početka prvenstva jesu da klub bude u plej ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije jesu da Voždovac igra plej of. U nekoj bliskoj budućnosti da bude među prvih četiri-pet ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to i u igračkom i u infrastrukturnom i u organizacionom smislu – zaključio je novi šef stručnog štaba FK Voždovac.

IZVOR: https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zmajevi-imaju-novog-trenera-vozdovac-predstavio-sefa-struke-dragan-anicic-na-krovu/4jgpnz6

Ostavite komentar