БЛИЦ – Столица: Сјајно је што публика може на „кров“, Вождовац заслужује подршку

Столица: Сјајно је што публика може на „кров“, Вождовац заслужује подршку

Тренер фудбалера Вождовца Илија Столица рекао је да његова екипа у предстојећој утакмици против Борца жели победу, као и да је јако добро што његова екипа у прва два кола Суперлиге Србије није примила гол.

„Очекивања пред трећи меч у овој сезони су усмерена ка освајању нова три бода. Веома важно по нас је што смо већ у другом колу, након прве утакмице направили добар резултат. Такође је веома важно да су обе утакмице без примљеног гола“, рекао је Столица.

Вождовац ће у суботу на свом стадиону дочекати Борац из Чачка у трећем колу Суперлиге Србије.

„Очекује нас противник према коме имамо велики респект, јер знамо шта значи име Борца у српском фудбалу. Тренера Борца изузетно ценим, резултати Чачана можда нису на нивоу, али знамо и да то није њихова реална снага и сигуран сам да ће се претставити у тотално другом издању на нашем стадиону“, рекао је Столица.

Он је позвао навијаче да у што веће број у суботу дођу на утакмицу.

„Посебно ме радује чињеница да публика може дође на наш стадион и позивам све да буду присутни у што већем броју и да подрже момке и нашу екипу, јер играма и приступом на терену сигурно и заслужујемо да имамо што је могуће већу подршку“, рекао је Столица.

Утакмица између Вождовца и Борца играће се у суботу од 20 сати на крову Тржног центра „Стадион“.

ИЗВОР: http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/stolica-sjajno-je-sto-publika-moze-na-krov-vozdovac-zasluzuje-podrsku/09jnmkf

Оставите коментар