BLIC – Stolica: Sjajno je što publika može na „krov“, Voždovac zaslužuje podršku

05/08/2017U MEDIJIMA

Stolica: Sjajno je što publika može na „krov“, Voždovac zaslužuje podršku

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Borca želi pobedu, kao i da je jako dobro što njegova ekipa u prva dva kola Superlige Srbije nije primila gol.

„Očekivanja pred treći meč u ovoj sezoni su usmerena ka osvajanju nova tri boda. Veoma važno po nas je što smo već u drugom kolu, nakon prve utakmice napravili dobar rezultat. Takođe je veoma važno da su obe utakmice bez primljenog gola“, rekao je Stolica.

Voždovac će u subotu na svom stadionu dočekati Borac iz Čačka u trećem kolu Superlige Srbije.

„Očekuje nas protivnik prema kome imamo veliki respekt, jer znamo šta znači ime Borca u srpskom fudbalu. Trenera Borca izuzetno cenim, rezultati Čačana možda nisu na nivou, ali znamo i da to nije njihova realna snaga i siguran sam da će se pretstaviti u totalno drugom izdanju na našem stadionu“, rekao je Stolica.

On je pozvao navijače da u što veće broj u subotu dođu na utakmicu.

„Posebno me raduje činjenica da publika može dođe na naš stadion i pozivam sve da budu prisutni u što većem broju i da podrže momke i našu ekipu, jer igrama i pristupom na terenu sigurno i zaslužujemo da imamo što je moguće veću podršku“, rekao je Stolica.

Utakmica između Voždovca i Borca igraće se u subotu od 20 sati na krovu Tržnog centra „Stadion“.

IZVOR: http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/stolica-sjajno-je-sto-publika-moze-na-krov-vozdovac-zasluzuje-podrsku/09jnmkf

Ostavite komentar