BLIC – PORUKA IZ VOŽDOVCA Zaboravimo na klupske boje, podržimo Srbiju na putu do Rusije

08/10/2017U MEDIJIMA

 

„Orlovi“ u ponedeljak (20.45) igraju protiv Gruzije za plasman na Mundijal 2018. i cela fudbalska Srbija ujedinjena je kako bi podržala izabranike Slavoljuba Muslina u odlučujućoj utakmici kvalifikacija.

Nacionalni tim ima šansu da se posle osam godina plasira na veliko takmičenje i pored poraza od Austrije u Beču… I dalje je Srbija na pragu Svetskog prvenstva, samo trijumfom nad Gruzijom treba da pređe prag i ode u Rusiju.

Zbog toga su svi uz „orlove“ i iz FK Voždovac su poručili da će svi iz ovog superligaša biti u ponedeljak na stadionu „Rajko Mitić“.

– U klubu svi dišemo kao jedan. Lako smo se dogovorili i organizovali, te u ponedeljak svi idemo na stadion. Počev od nas operativaca, preko kompletnog stručnog štaba, prvotimaca, pa sve do najmlađih selekcija, zajedno sa njihovim trenerima dolazimo da podržimo našu reprezentaciju i da damo potreban vetar u leđa – naglasio je generalni direktor „zmajeva“ Goran Grkinić.

On je svestan koliko bi fudbalskoj Srbiji značio plasman na Mundijal…

– Predsednik FSS Slaviša Kokeza, zajedno sa Goranom Bunjevčevićem i selektorom Slavoljubom Muslinom radi odličan posao. Bez obzira na poraz u meču sa Austrijom, čvrsto verujemo da ćemo pobediti Gruziju i da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo, koje bi svima nama koji radimo u fudbalu, svim fudbalskim radnicima, ali i celom narodu u Srbiji mnogo značilo. To je dan kada bismo trebali da zaboravimo na klupske boje i da u ponedeljak svi budemo u službi reprezentacije. Da pružimo punu podršku i da dođemo do pobede koja vodi u Rusiju – jasan je Grkinić.

IZVOR: http://sport.blic.rs/fudbal/svetski-fudbal/poruka-iz-vozdovca-zaboravimo-na-klupske-boje-podrzimo-srbiju-na-putu-do-rusije/14czelr

Ostavite komentar