БЛИЦ – ПОРУKА ИЗ ВОЖДОВЦА Заборавимо на клупске боје, подржимо Србију на путу до Русије

 

„Орлови“ у понедељак (20.45) играју против Грузије за пласман на Мундијал 2018. и цела фудбалска Србија уједињена је како би подржала изабранике Славољуба Муслина у одлучујућој утакмици квалификација.

Национални тим има шансу да се после осам година пласира на велико такмичење и поред пораза од Аустрије у Бечу… И даље је Србија на прагу Светског првенства, само тријумфом над Грузијом треба да пређе праг и оде у Русију.

Због тога су сви уз „орлове“ и из ФK Вождовац су поручили да ће сви из овог суперлигаша бити у понедељак на стадиону „Рајко Митић“.

– У клубу сви дишемо као један. Лако смо се договорили и организовали, те у понедељак сви идемо на стадион. Почев од нас оперативаца, преко комплетног стручног штаба, првотимаца, па све до најмлађих селекција, заједно са њиховим тренерима долазимо да подржимо нашу репрезентацију и да дамо потребан ветар у леђа – нагласио је генерални директор „змајева“ Горан Гркинић.

Он је свестан колико би фудбалској Србији значио пласман на Мундијал…

– Председник ФСС Славиша Kокеза, заједно са Гораном Буњевчевићем и селектором Славољубом Муслином ради одличан посао. Без обзира на пораз у мечу са Аустријом, чврсто верујемо да ћемо победити Грузију и да ћемо се пласирати на Светско првенство, које би свима нама који радимо у фудбалу, свим фудбалским радницима, али и целом народу у Србији много значило. То је дан када бисмо требали да заборавимо на клупске боје и да у понедељак сви будемо у служби репрезентације. Да пружимо пуну подршку и да дођемо до победе која води у Русију – јасан је Гркинић.

ИЗВОР: http://sport.blic.rs/fudbal/svetski-fudbal/poruka-iz-vozdovca-zaboravimo-na-klupske-boje-podrzimo-srbiju-na-putu-do-rusije/14czelr

Оставите коментар