BLIC – ORNI ZMAJEVI Voždovac počeo pripreme za drugi deo sezone

08/01/2018U MEDIJIMA

ORNI ZMAJEVI Voždovac počeo pripreme za drugi deo sezone

Čestitavši novogodišnje i Božićne praznike, generalni direktor „zmajeva“ Goran Grkinić je poručio da su ambicije da se što pre izbori plej-of Superlige Srbije.

„Uz to, prioritet nam je afirmacija mladih igrača, ali i da nametnemo svoj stil igre. Ukoliko se ukaže šansa za Evropom, iskoristićemo je. Što se tiče transfera, najbliži odlasku je Dejan Georgijević. Imamo dosta interesovanja i za Ivkovića i Filipovića, ali i nekoliko ponuda. Ipak, sve smo za sada odbili. U razgovoru sa Georgijevićem i, najpre, sa šefom stručnog štaba Milošem Veselinovićem, videćemo koje je najbolje rešenje za Dejana. Ukoliko, kojim slučajem ne bude ponuda koja zadovoljava naše želje i želje samog igrača, on će ostati kod nas” , naglasio je Grkinić a prenosi klupski sajt.

Dotakao se direktor i statusa čuvara mreže Voždovca i najboljeg golmana u prošloj sezoni:

“Zoran Popović i dalje ima ugovor, a znamo i da se nalazi u godinama kada može da napravi dobar transfer. Međutim, sve ćemo raditi u dogovoru sa šefom stručnog štaba, ali i sa samim igračem, te ćemo sve situacije rešavati u hodu”, naglasio je Grkinić.

Miloš Veselinović, šef stručnog štaba Voždovca, se nadovezao na direktorove reči.

“Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćemo imati lepe povode da se ovde sastajemo da razgovaramo o uspesima Voždovca ove sezone. Drago mi je da sam postao član Voždovca, ali i velika je obaveza. Više puta sam pomenuo, ali i sada ću. Radi se o zdravoj sredini i zdravom klubu. Očekujem dobru i dugoročnu saradnju i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su zacrtani. Nadam se da će moj stručni štab, zajedno sa mnom ispuniti sva očekivanja navijača i da ćemo nastaviti posao koji je ovde započet ranije. Rezultati koji su ostvareni u proteklom periodu su smernica za naredni u kom pravcu bi trebalo da se razvija igra Voždovca i šta je što bismo trebali da popravimo, kako ta igra bila bolja u sledećoj sezoni”, rekao je Veselinović.

Miloš Pavlović, kapiten Voždovca, poželeo je sreću šefu stručnog štaba i svim ljudima koji su došli u Voždovac, ali takođe i svima koji su napustili klub, a zatim se okrenuo očekivanjima:

“Nastavljamo da radimo naporno i da ostvarimo prvi cilj, odnosno ulazak u plej of. Drago mi je da sam tu i da sa Mišom Mihajlovim i sa par starijih i iskusnijih igrača, možemo pomognemo mlađim igračima da se afirmišu. Nadam se da će pripreme proći u najboljem mogućem redu, da će nas zaobići povrede i da ćemo se dobro spremiti za nastavak sezone”, rekao je Pavlović.

U stručnom štabu Miloša Veselinovića će raditi i Dejan Đuričić kao prvi asistent, te Vladan Perašević, kao drugi. Bojan Isailović će biti trener golmana, a za kondiciju je zadužen Darko Obradović. Doktor „zmajeva“ će biti Predrag Stefanović, a tandem fizioterapeuta je Marko Popović i Ivan Jaćević.

Na prvom treningu, prisustvovali su: Popović, Knežević, Karadžić, Milović, Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Pavlović, Petrović, Purtić, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Georgijević, Stuparević, Srećković, Filipović, Blagojević, Perović, Luković, Pavlovski, Maksimović, Vidaković, Oreščanin, Kilibarda i Avram.

Rivali Voždovca tokom priprema će biti Radnički Obrenovac (20. januara), ASC Poli Temišvar (24. januara u 13 sati na stadionu Voždovca), poljsko Zaglebje Lubin (1. februara), Zenit Sankt Petersburg (4. februara), kazahstanski Kairat istog dana, te ukrajinska Zorja (8. februara), a Sinđelić tri dana kasnije.

U prvom kolu drugog dela sezone, „zmajevi“ gostuju novosadskoj Vojvodini 17. februara.

IZVOR: https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/orni-zmajevi-vozdovac-poceo-pripreme-za-drugi-deo-sezone-foto/vn9k5nb

Ostavite komentar