BLIC – MALI ISAIJA UJEDINIO SRBIJU Voždovac i Napredak se posle Zvezde priključili humanoj akciji

16/02/2018U MEDIJIMA

MALI ISAIJA UJEDINIO SRBIJU Voždovac i Napredak se posle Zvezde priključili humanoj akciji

Bolest malog Isaiije, sina Željka Pantića, voditelja na Partizanovoj televiziji, ujedinila je Srbiju. Crno-beli su pokrenuli humanu akciju, a priključili su se Crvena zvezda, Voždovac i Napredak. Sve sa ciljem da se skupi novac za operaciju u SAD.

Kako se vodi trka sa vremenom, sve veći broj klubova pokušava da pomogne porodici, kako bi se sakupilo 126.713 dolara za operaciju u Vašingtonu, koja je planirana za 26. februar.

U utorak je obelodanjeno da Isaija Pantić (13) mora da operiše tumor na mozgu u inostranstvu, a isti zahvat je obavljen i prošle godine u Beogradu. Nažalost, situacija se posle hirurške intervencije zakomplikovala, pa nema vremena za gubljenje.

Zato su iz Humske pozvali da se pomogne mališanu u životnoj borbi, humanoj akciji su se priključili Vlade Divac, Luka Modrić, a potom i srpski klubovi.

Najpre je stigao apel iz Crvene zvezde, a ovog četvrtka su Napredak i Voždovac pozvali sve ljude dobre volje da se priključe ovoj akciji.

– Nakon apela FK Partizan i naš klub se uključio u prikupljanje pomoći za lečenje 13-godišnjeg Isaije Pantića. Ušli smo u trku sa vremenom i svaki minut je dragocen, te ne želimo ništa da prepuštamo slučaju – navodi se između ostalog na zvaničnom sajtu Voždovca.

Fudbalski klub Napredak će sav prihod od utakmice protiv Spartaka donirati za lečenje ovog mališana.

– Odlukom predsednika kluba Marka Miškovića i Upravnog odbora kluba, Napredak na ovaj simbiličan način želi da pomogne porodici Pantić i Isaiji. Ovim putem pozivamo sve navijače Fudbalskog kluba Napredak i plemenite ljude dobrog srca, uvek humane Kruševljane da u petak 16. februara dođu u što većem broju na stadion da podrže Isaiju Pantića u njegovoj utakmici života – navodi se u saopštenju Napretka.

IZVOR: https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/mali-isaija-ujedinio-srbiju-vozdovac-i-napredak-se-posle-zvezde-prikljucili-humanoj/mhr8bk5

Ostavite komentar