БК ТВ- ФУДБАЛ Глумци, певачи и фудбалери заједно у хуманој мисији

ФУДБАЛ Глумци, певачи и фудбалери заједно у хуманој мисији

Спектакл у најави

У недељу, 20. маја са почетком у 17 часова на стадиону Вождовца у Београду биће одржан велики хуманитарни меч под називом „Заједно за живот“ у којем ће се састати највеће фудбалске, глумачке и певачке звезде у Србији, а сав приход биће намењен „Фонду за помоћ при лечењу деце у земљи и иностранству“ који је основала Хуманитарна организација „Заједно за живот“.

У утакмици ће се састати Уметничка репрезентација Србије, састављена од познатих глумаца и певача, потпомогнута некадашњим фудбалерима и тим Хуманитарне организације „Заједно за живот“ који ће окупити наше активне прослављене фудбалере, али и вратити на терен оне легендарне играче које смо некада волели да гледамо у великим утакмицама.

Уметничку репрезентацију Србије са клупе предводиће некадашњи селектор репрезентације СР Југославије и тренер Црвене Звезде, Милан Живадиновић, док ће са друге стране на клупи тима Хуманитарне организације „Заједно за живот“ у улози тренера бити Младен Kрстајић, актуелни селектор репрезентације Србије.

У тиму Хуманитарне организације „Заједно за живот“ који ће као капитен предводити Ивица Kраљ, појавиће се многа позната фудбалска имена, па ћемо имати прилике да на терену видимо Данка Лазовића, Андрију Делибашића, Љубинка Друловића, Јована Станковића, Марјана Марковића, али и Бојана Ђорђића, некадашњег играча Манчестер Јунајтеда и миљеника навијача Црвене Звезде.

Са друге стране, Уметничку репрезентацију као капитен предводиће познати глумац Андрија Kузмановић, а у тиму ће између осталих бити Милан Kалинић, Марко Ђуровски, Бојан Васковић, фронтмен Лексингтон бенда, као и Емир Kустурица, наш познати редитељ.

Ово је такође за нашу уметничку репрезентацију задња провера и својеврсна увертира пред Светско првенство уметника у фудбалу које се одржава у Русији од 25. маја до 3. јуна, док је за тим Хуманитарне организације „Заједно за живот“, коју је основао Јован Симић, ово прва у низу хуманитарних утакмица коју ће одиграти јер је са том намером и покренут овај хуманитарни пројекат и овај тим.

Улазницу за овај хуманитарни спектакл моћи ћете да купите на улазу стадиона једном поруком на хуманитарни СМС број 8495 који је Хуманитарна организација „Заједно за живот“ покренула ради сакупљања средстава за „Фонд за помоћ при лечењу деце у земљи и иностранству“, и 100% прихода који се путем хуманитарних СМС порука сакупи биће увек дониран деци којој је лечење најпотребније.

Организатори меча уз Хуманитарну организацију „Заједно за живот“ и Уметничку репрезентацију Србије су и „Стадион шопинг центар“, као и ФK Вождовац који је за ову утакмицу уступио свој стадион.

ИЗВОР: http://www.bktvnews.com/sport/fudbal/glumci-pevaci-i-fudbaleri-zajedno-u-humanoj-misiji/178709

Оставите коментар