BETA – Zmajevi sleću na Brdo

04/05/2018U MEDIJIMA

Zmajevi sleću na Brdo

Tri kola pre kraja, Voždovac gostuje ekipi Čukaričkog, očekivanja pred meč sa starim rivalom su izneli Miloš Veselinović, šef stručnog štaba Voždovca i vezista Zoran Milutinović.

„Utakmicu protiv Niša smo se potrudili da zaboravimo što pre i da misli usmerimo ka pripremi utakmice sa ekipom Čukaričkog. Nedavno smo se već sastali, a rezultat je bio 0:0. Obe ekipe su mogle da slave u tom susretu i mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel“, rekao je Veselinović.

„Stuparević je povređen na utakmici u Nišu, svi ostali konkurišu za sastav. Suspendovan je Miša Mihajlov, jer ima parne žute kartone i neće biti u kombinaciji. Ipak, mi ćemo kao i u svim ostalim utakmicama u plej ofu, pokušati da odigramo dobru utakmicu, da napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu. Neće biti lako sigurno. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka jedna dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat“, jasan je strateg Voždovca.

„Ekipa Čukaričkog je veoma odlična ekipa. Dobro organizovana i agresivna. Međutim, mi smo dobro radili ovu nedelju i dobro smo se pripremali za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih devedeset minuta. Svaku utakmicu želimo da odigramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat“, optimista je Zoran Milutinović.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/89079-zmajevi-slecu-na-brdo

Ostavite komentar