BETA – Voždovac spremno dočekuje Bačku

17/11/2017U MEDIJIMA

Voždovac spremno dočekuje Bačku
Uoči predstojeće utakmice sa Bačkom, u 17. kolu Super lige, ekipa fudbalera Voždovca spremno dočekuje goste iz Bačke Palanke, rekli su novinarima šef stručnog štaba voždovčana Ilija Stolica i napadač Dejan Gligorijević.

„Na osnovu igara koje pružaju, mislim da zaslužuju mnogo bolji plasman. Obavili smo analize, Bačka igra sličan fudbal kao i mi, želi da dominira, pritiska visoko protivnika. Siguran sam da će biti kvalitetna fudbalska utakmica i da će publika imati šta da vidi u subotnjoj fudbalskoj predstavi“, smatra Ilija Stolica.

„Imali smo vremena, kako da se pripremimo, tako i da se oporavimo od stvari koje su se dešavale iza nas, to smo uradili na najbolji mogući način. Raspoloženje i atmosfera je na pravom nivou i sa nestrpljenjem očekujemo meč, istakao je šef stručng štaba voždovčana.

 

Prvi strelac Zmajeva ove sezone i tvorac dva vezana het-trika Dejan Georgijević koji dobro poznaje protivnika, ocenio je da je takođe da se njegov tim dobro pripremio za utakmicu koja dolazi nakon dva poraza, a na šta do sada, kako je rekao, voždovčani nisu navikli.

„Ubeđen sam da ćemo se dobro spremiti za meč, ali i da ćemo uzeti tri nova boda koja će nam biti značajna, kako bismo se vratili u seriju pobeda. Bačka je dobra ekipa i očekujem tvrdu utakmicu. Poznajemo dobro njihovu ekipu i ne smemo se opustiti, jer neće biti lako,“ zaklučio je Gligorijević

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/77926-vozdovac-spremno-docekuje-backu

Ostavite komentar