BETA – Voždovac ponovo podržao humanitarnu fondaciju Zajedno za život

24/10/2018U MEDIJIMA

Voždovac ponovo podržao humanitarnu fondaciju Zajedno za život

Fudbalski klub Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije „Zajedno za život“, a na utakmici protiv Mladosti kapiten Voždovca Miloš Pavlović nosio je traku sa logotipima kluba i fondacije i time još jednom pružio podršku ovoj humanitarnoj fondaciji.

Gest kapitena Miloša Pavlovića je oduševio sve prisutne. Miloš je pokazao ljudsku veličinu, a podržali su ga i saigrači i ceo FK Voždovac.

Pavlović je izjavio da će se uvek odazvati ovakvim akcijama i da je kao kapiten kluba imao čast i privilegiju da bude ambasador kluba u raznim projektima.

„Nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo nosili dresove sa logotipom Fondacije „Zajedno za život“, došao sam na ideju da ponesem i traku sa identičnim logotipom. Ljudi iz kluba su mi izašli u susret i podržali moju ideju, jer mislim da pored doniranja novčanih sredstava, činimo i veliku stvar samim podizanjem svesti u svom okruženju. Drago mi je da postigli efekat koji smo želeli i da su svi u našem okruženju pozitivno reagovali“, izjavio je Pavlović za klupski sajt.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/99576-vozdovac-ponovo-podrzao-humanitarnu-fondaciju-zajedno-za-zivot

Ostavite komentar