BETA – Voždovac gostuje Crvenoj zvezdi

30/11/2018U MEDIJIMA

Voždovac gostuje Crvenoj zvezdi

U narednom kolu fudbaleri Voždovca gostuju Crvenoj zvezdi. Šampion države će ugostiti Zmajeve odmah nakon evropske utakmice i gostovanja u Napulju, a svoja očekivanja pred meč su izneli šef stručnog štaba Dragan Aničić i kapiten Miloš Pavlović.

Iskusni stručnjak na klupi Voždovca se osvrnuo prvo na uspehe Crvene zvezde i čestitao protivnicima na uspesima u ovoj takmičarskoj godini.

„Postigli su fenomenalne rezultate u Evropi i samim tim pomogli srspkom fudbalu. Kod Zvezde se vidi jedan kontinuitet u radu i vidi se ruka trenera koji je najbolji u Srbiji. Zvezda ima fantastičan stručni štab koji je predvođen Milojevićem i Kosanovićem. Na utakmici nam neće biti ni malo lako. Kažu ljudi da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim, ja ne delim to mišljenje. Mislim da je to naježa utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji“, rekao je Aničić.

On je naveo da Voždovac ima jasne ciljeve.

„Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji onaj delić nade, ako pružite sve od sebe i uđete sa dozom respekta i bez straha da može nešto da se uradi na toj utakmici. Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo koninuitet igara koje smo imali u prethodnim susretima, ali da nas na ovoj utakmici prati veća efikasnost. Sve što napravimo u toku igre, pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati“ rekao je trener Voždovca.

Kapiten Miloš Pavlović je naveo da Voždovac očekuje veoma interesantna utakmica, dobar teren i lep ambijent, „ali i Zvezda koja je u Ligi šampiona“.

„Ovo je prava prilika, igramo protiv jedne evropske Zvezde. Dobra šansa za mlađe igrače da se uporede sa tim momcima koji igraju Ligu šampiona, jer svi teže da jednog dana budu na njihovom mestu i da igraju jake utakmice.Očekujem veliku požrtvovanost na terenu i kao što je šef rekao, nadam se da će i napad proraditi i da ćemo uspeti da ostvarimo pozitivan rezultat“ rekao je on.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/101868-vozdovac-gostuje-crvenoj-zvezdi

Ostavite komentar