BETA – Vojvodina gostuje na Dušanovcu

09/09/2017U MEDIJIMA

Vojvodina gostuje na Dušanovcu

Fudbaleri beogradskog Voždovca će na svom terenu dočekati Vojvodinu iz Novog Sada. Uoči ove utakmice novinarima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i golman Zmajeva Zoran Popović.

Popović je ocenio da ljubitelje fudbala očekuje lepa fudbalska predtsva „jer ekipa Vojvodine igra ofanzivan fudbal“, poput Voždovca.

„Jaki su i individualno i kolektivno. Međutim, mi imamo naše ciljeve ove godine i u svaku utakmicu ulazimo da proslavimo pobedu na kraju,“ rekao je Popović.

Popović je naglasio da je ova utakmica veoma važna za Voždovac nakon utakmice sa Mačvom.

„Daćemo sve od sebe da upišemo nova tri boda koja nas još više učvršćuju na vrhu tabele,“ naglasio je Popović.

Šef stručnog štaba Ilija Stolica ocenio je da voždovčani pred sobom imaju velikog protivnika.

„Ekipa Vojvodine je ostvarila niz dobrih rezultata, iako iza sebe ima vikend sa nepovoljnim skorom,“ ocenio je Stolica.

„Reprezentativnu pauzu smo iskoristili da izmenimo stvari koje nisu funkcionisale. Odmorimo se pre svega, oporavimo i spremni da uđemo u duel sa Vojvodinom. Siguran sam da će utakmica za naše navijače i za publiku biti izuzetno lepa i atraktivna, te ih pozivamo da nas podrže u što većem broju. Značajna nam je njihova podrška, kao što je značajna i činjenica da se broj gledalaca uvećava. To su lepe i kvalitetne stvari, jer uvek je dobro igrati pred punim tribinama, a mi smo spremni i orni i jedva čekamo da se vratimo u takmičarski ritam,“ zaključio je Ilija Stolica.

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-sport/72651-vojvodina-gostuje-na-dusanovcu

Ostavite komentar