БЕТА – Ступаревић званично из Вождовца отишао у Вотфорд

Ступаревић званично из Вождовца отишао у Вотфорд

Доскорашњи фудбалер Вождовца Филип Ступаревић званично је прешао у енглески Вотфорд, објавио је данас српски клуб.

“Вождовац је изузетно поносан на чињеницу да се ради о једном од највреднијих трансфера у српском фудбалу”, наводи се на сајту тог суперлигаша.

Спортски директор клуба Горан Гркинић је рекао да је трансфер резултат изузетног системског приступа у последње четири године, као и сјајне селекције и рада у омладинском погону.

“Овај трансфер нам даје подстрек и потврду да је рад у клубу, како у млађим категоријама тако и у првом тиму, озбиљан и да може доносити резултате. Озбиљан приступ се исплатио, те можемо рећи да имамо спреман вишегодишњи план по питању првог тима, са посебним акцентом на рад омладинске школе и на томе ћемо градити будућност”, рекао је Гркинић, који је захвалио свима у клубу уз речи да је то заједнички успех.

Ступаревић је казао да се све јако брзо догодило и да је пресрећан.

“И даље памтим деби у дресу Вождовца као најмлађи играч и голове највећим ривалима. Боравак у клубу је био заиста непроцењиво искуство. Желео бих да истакнем велику захвалност породици на подршци, као и фудбалском Kлубу Вождовац, који и сам функционише као једна породица. Такође, захвалност дугујем свима у клубу који су радили са мном на мом напретку, почевши од тренера и директора омладинске школе, као и директора клуба”, казао је Ступаревић.

Филип Ступаревић је са Вотфордом потписао уговор на четири године. За Вождовац је играо 57 утакмица, уз шест голова и пет асистенција.

Пре њега су из Вождовца, између осталих, одлазили Александар Филиповић у БАТЕ Борисов, Саша Ивковић у Марибор, Дејан Георгијевић у Ференцварош.

ИЗВОР: https://beta.rs/sport/sport-fudbal/104523-stuparevic-zvanicno-iz-vozdovca-otisao-u-votford

Оставите коментар