БЕТА – Ступаревић после утакмице са Партизаном: Осећај је прелеп

Ступаревић после утакмице са Партизаном: Осећај је прелеп

Млади фудбалер Вождовца Филип Ступаревић изјавио је после утакмице са Партизаном и постигнутог гола да се осећа прелепо.

“Осећај је прелеп након постигнутог гола и победе над Партизаном. Сам тај моменат уласка лопте у мрежу ме је преплавио сјајним утисцима, а фудбалски догађај који је иза нас се никада неће заборавити”, изјавио је Ступаревић.

“Морам захвалити шефу стручног штаба и клубу целом на указаном поверењу. Надам се да сам оправдао очекивања”, додао је он.

Млади фудбалер Вождовца се осврнуо и на саму утакмицу.

“Утакмици смо пришли као и сваком другом противнику. Нико није требало да нам каже да ће бити тешко, јер знамо да увек и јесте. Желели смо да имамо лопту у ногама, да играмо препознатљиву игру, у чему смо и успели. Међутим, у сваку наредну утакмицу ћемо улазити као и против Партизана и нема стајања, изнова идемо ка новом доказивању и увек ћемо давати још више на терену”, истакао је он.

Ступаревић се захвалио и навијачима Вождовца на подршци.

“Ветар у леђа и дванаести играч су наши верни навијачи. Пружена подршка нам веома значи и осети се то и на терену. Захвални смо им сви, јер знамо да нас прате и код куће и на страни. Очекујемо и сада на домаћем терену у наредној утакмици да буду уз нас и да се заједно радујемо”, рекао је он.

Филип Ступаревић, млада нада Вождовца, али српског фудбала, проглашен је за играча кола у Суперлиги.

Шеснаестогодишњак у дресу Вождовца постигао је свој првенац у дуелу са актуелним шампионом Србије.

Победа над Партизаном јесте иза Змајева, повлачи се црта и сумирају утисци о четвртом колу. Вождовац је трећи на табели, а похвале и даље стижу на адресу Заплањске улице.

Разне табеле и пресеци су рађени, сатистика зна да покаже доста лепих ствари, Вождовац је постигао осам голова у националном шампионату, а интересантно је да опасност прети са свих страна, јер су свих осам стрелаца различити. Просек година нападача Вождовца у мечу са Партизаном је био 19.

Извор: http://beta.rs/oms/oms-sport/70553-stuparevic-posle-utakmice-sa-partizanom-osecaj-je-prelep

Оставите коментар