БЕТА – СТОЛИЦА: МАЧВА НЕМА РЕЗУЛТАТЕ НА НИВОУ ИГАРА КОЈЕ ПРУЖА

Тренер фудбалера Вождовца Илија Столица рекао је данас да екипа Мачве нема резултате на нивоу игара које пружа и додао да је реч о квалитетној и организованој екипи.

„Мачва је тим који у овом тренутку нема резултате на нивоу игара које пружа. Сагледавајући анализу наредног противника, ради се о екипи која је успела да постигне четири гола у Ивањици, у Суботици два и сигурно је да добро играју у гостима. Такође, познајем и њиховог шефа стручног штаба јако добро, екипа поседује висок квалитет и веома добро су организовани“, рекао је Столица.

„У суботу нас дефинитивно очекује један добар фудбалски меч“, додао је тренер Вождовца.

Фудбалери Вождовца ће у суботу дочекати шабачку Мачву у утакмици седмог кола Супер лиге Србије.

„Радује ме што је у свакој утакмици приметан све већи број наших верних навијача на трибинама, такође и људи који воле фудбал и што смо на нашем стадиону успели да успоставимо праву спортску атмосферу. У суботу очекујемо велики број љубитеља фудбала на ‘крову’, али и наших присталица и њихову неизмерну подршку“, рекао је Столица.

Вождовац је тренутно трећи на табели домаћег шампионата са 14 бодова, односно има само бод мање од Црвене звезде и Војводине. Екипа Мачве, с друге стране, заузима 11. место са шест освојених бодова.

„Знамо да нас очекује тешка утакмица, нарочито што гости долазе после серије од три пораза, али исто тако се надамо да ће доћи да се надигравају са нама. Након ремија у Суботици, ми тежимо добром резултату и да уз освојена три бода одемо на репрезентативну паузу“, рекао је фудбалер Вождовца Никола Ћирковић.

Утакмица између Вождовца и Мачве игра се у суботу од 20.00.

ИЗВОР: http://beta.rs/sport/sport-fudbal/71480-stolica-macva-nema-rezultate-na-nivou-igara-koje-pruza

Оставите коментар