БЕТА СПОРТ: Столица: Вождовац и Напредак светли примери у српском фудбалу

Тренер фудбалера Вождовца Илија Столица рекао је данас да ће се у недељу у Kрушевцу састати две екипе који су светли примери у српском фудбалу и истакао да се нада да ће трибине бити испуњене.

„Имамо испред себе противника, Напредак, који је такође гајио амбиције за излазак у Европу. Екипа и клуб који су организовани на врхунском нивоу, један од светлих примера не само у овом првенству, него и у последње време. Ту мислим и по филозофији игре и по организацији“, рекао је Столица.

Фудбалери Вождовца у недељу гостују Напретку у Kрушевцу у последњем, 37. колу Супер лиге Србије.

„У недељу на терену ће се сусрести две екипе, два клуба који су светли примери у српском фудбалу, тако да бих волео да видим испуњене трибине у Kрушевцу, јер знамо да је тамо увек добра фудбалска атмосфера, због тога се радујемо унапред сусрету. Оно што је важно јесте да се сезона заврши на најбољи могући начин уз амбијент који заслужују и један и други клуб“, рекао је Столица.

Вождовац је седми на табели са 26 бодова, док је Напредак шести са три бода више.

„Очекује нас интересантна утакмица, а биће то дуел две екипе које гаје сличан стил игре. Такође бих позвао и навијаче да дођу у што већем броју, а надам се да ћемо сезону успети да завршимо победом у Kрушевцу“, рекао је капитен Напретка Милош Павловић.

Утакмица између Вождовца и Напретка игра се у недељу од 18.30 у Kрушевцу.

ИЗВОР: http://beta.rs/sport/sport-fudbal/63318-stolica-vozdovac-i-napredak-svetli-primeri-u-srpskom-fudbalu

Оставите коментар