BETA SPORT: Stolica: Voždovac i Napredak svetli primeri u srpskom fudbalu

19/05/2017U MEDIJIMA

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da će se u nedelju u Kruševcu sastati dve ekipe koji su svetli primeri u srpskom fudbalu i istakao da se nada da će tribine biti ispunjene.

„Imamo ispred sebe protivnika, Napredak, koji je takođe gajio ambicije za izlazak u Evropu. Ekipa i klub koji su organizovani na vrhunskom nivou, jedan od svetlih primera ne samo u ovom prvenstvu, nego i u poslednje vreme. Tu mislim i po filozofiji igre i po organizaciji“, rekao je Stolica.

Fudbaleri Voždovca u nedelju gostuju Napretku u Kruševcu u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije.

„U nedelju na terenu će se susresti dve ekipe, dva kluba koji su svetli primeri u srpskom fudbalu, tako da bih voleo da vidim ispunjene tribine u Kruševcu, jer znamo da je tamo uvek dobra fudbalska atmosfera, zbog toga se radujemo unapred susretu. Ono što je važno jeste da se sezona završi na najbolji mogući način uz ambijent koji zaslužuju i jedan i drugi klub“, rekao je Stolica.

Voždovac je sedmi na tabeli sa 26 bodova, dok je Napredak šesti sa tri boda više.

„Očekuje nas interesantna utakmica, a biće to duel dve ekipe koje gaje sličan stil igre. Takođe bih pozvao i navijače da dođu u što većem broju, a nadam se da ćemo sezonu uspeti da završimo pobedom u Kruševcu“, rekao je kapiten Napretka Miloš Pavlović.

Utakmica između Voždovca i Napretka igra se u nedelju od 18.30 u Kruševcu.

IZVOR: http://beta.rs/sport/sport-fudbal/63318-stolica-vozdovac-i-napredak-svetli-primeri-u-srpskom-fudbalu

Ostavite komentar