BETA – Purtić debitovao za prvi tim Voždovca

07/11/2018U MEDIJIMA

Purtić debitovao za prvi tim Voždovca

Stefan Purtić iz omladinske škole Voždovca debitovao je za seniorski tim, saopšteno je danas na sajtu kluba.

„Dugo sam čekao svoj prvi zvaničan nastup za seniorsku ekipu i bio strpljiv. Verovao sam da kroz dobar i pošten rad mogu zaslužiti poverenje trenera. Radio sam marljivo, davao svoje poslednje atome snage na treninzima, a savete trenera i saigrača upijao, ali i primenjivao u igri“, rekao je Purtić.

Stefan Purtić je za manje od godinu dana prošao put od potpisivanja profesionalnog ugovora do izlaska na teren u startnih jedanaest.

„Čast je i privilegija nositi dres Voždovca, ubeležiti prvi seniorski nastup u dresu voljenog kluba ima posebnu draž. Dres Voždovca ima ogromnu težinu. Nosili su ga, ali i sada nose igrači koji su ostavili veliki trag u srpskom fudbalu, a pritom mislim na Miloša Pavlovića, Miloša Mihajlova i Marka Jovanovića. Sva trojica mi svakodnevno pomažu svojim savetima da napredujem. Moj odnos prema dresu se nije promenio još iz dana kada sam došao u klub i kada sam bio dečak, pa sve do sada kada sam postao prvotimac. Volim rad, red i disciplinu, a samo iz toga i može doći uspeh. Ako mene pitate, spreman sam da budem deo tima koji će na duže staze nizati uspehe“, izjavio je on.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/100504-purtic-debitovao-za-prvi-tim-vozdovca

Ostavite komentar