BETA: OPTIMIZAM PRED VOJVODINU

30/03/2017U MEDIJIMA

Nakon pauze u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza, šampionat Srbije se nastavlja. Na današnjoj konferenciji za medije povodom utakmice Voždovac – Vojvodina, prisutnima su se obratili trener Aleksandar Linta i kapiten Miloš Pavlović.

„Mi smo pauzu iskoristili da igrače što bolje pripremimo i da ih spremimo za važne mečeve koji nam predstoje. Prvi najvažniji je upravo meč sa Vojvodinom. Gosti zaslužuju svaki respekt, ali mi imamo naše ambicije i ciljeve koje je FK Voždovac zacrtao još pre početka sezone, a to je plasman u plej of“, započeo je Aleksandar Linta.

„Do plasmana nas vodi pobeda, verujemo u naše igrače i verujemo da posedujemo kvalitet da do toga možemo i doći. Uz energiju i želju za pobedom, mislim da ćemo ispuniti cilj“, optimista je Aleksandar Linta.

„Ukoliko želimo da ostvarimo naše ciljeve, moramo da pokušamo da osvojimo sva tri boda. Ne samo u ovom meču, nego i u narednom. Očekuje nas interesantna utakmica, kvalitetan protivnik sa odličnim trenerom i igračima, ali uz podršku naših navijača, idemo na pobedu“, istakao je Miloš Pavlović, kapiten Voždovca.

IZVOR:  http://beta.rs/oms/oms-sport/58641-fk-vozdovac-optimizam-pred-vojvodinu

Ostavite komentar