BETA: NOVI IZAZOVI PRED FILIPOVIĆEM

24/03/2017U MEDIJIMA

Aleksandra Filipovića očekuju izazovi kako u dresu fudbalskog kluba Voždovac, tako i u dresu mlade fudbalske reprezentacije Srbije. Na „krov“ uskoro dolazi Vojvodina, utakmica sa Partizanom je kovertirana, a sledi sa istim protivnikom i repriza u kup utakmici, ali pre svega, Filipović će sa mladom selekcijom imati megdane sa Švedskom i Slovačkom, a sve u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj od 16.06. – 30.06.

„Partizan jeste prošao, a mi gledamo dalje. Ipak kratak osvrt postoji. Pristup protiv crno belih nam je bio kao i protiv svakog drugog protivnika, jer smo protiv domaćina želeli da igramo utakmicu kao i svaku drugu. Medjutim, Partizan je pokazao da je sa razlogom jedna od najboljih ekipa u zemlji, te su kaznili svaku našu grešku“, osvrnuo se kratko Filipović na poslednji meč Zmajeva.

Nakon Partizana, Voždovac je domaćin Vojvodini.

„Vojvodina je jedna organizovana ekipa koja ima dobre individualce. Moramo igrati na visokom nivou, imamo i prednost domaćeg terena, a i u borbi za plej of su nam svakako potrebni bodovi“ocenio je Filipović.

Izmedju dva prvenstvena meča, slede dueli u dresovima sa državnim grbom.

„Pred nama su dve prijateljske utakmice i želja nam je da se dobro spremimo za Evropsko prvenstvo. Generacija je pokazala da je kadra da može da pobedi svakog protivnika i sigurno je da ćemo ići na pobede u oba susreta, jer imamo velika očekivanja u Poljskoj“, istakao je Aleksandar Filipović, uzdanica Voždovca i mlade reprezentacije Srbije.

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-sport/58016-vozdovac-novi-izazovi-pred-filipovicem

Ostavite komentar