БЕТА: Машовић: Окрећемо се Чачанима

Машовић: Окрећемо се Чачанима

Вождовац је донео у Београд прва три бода. Мрежа голмана Поповића је још једанпут остала мирна. Редови Змајева појачани су Гаврићем. У победи против Бачке, изабраници Илије Столице су постигли три гола. Филиповић и Путинчанин који су били стрелци, нашли су се и у тиму кола Супер лиге, а стрелац поред њих је био и Ален Машовић.

Машовић је у игру ушао са клупе и у последњих 30 минута Вождовац је постигао 3 гола, од којих је један и његово дело: „На крају је испало добро по нас. Имали смо тешке услове за игру, као и домаћин, али смо ипак ми славили. Срећан сам што смо победили и што сам постигао гол. Игром смо сигурно то сигурно и заслужили,“ рекао је новинарима Машовић.

Змајеви ће пред својом публиком угостити Борац у наредној рунди: „Окрећемо се Чачанима, који нам долазе из два пораза и ни ова утакмица неће бити лака за нас. Надиграваћемо се и надам се победити уз подршку са трибина која нам значи. Позвао бих навијаче да дођу на ‘кров’ и да буду уз нас, јер они су наш дванаести играч,“ закључио је Машовић.

ИЗВОР: http://beta.rs/oms/oms-sport/69779-masovic-okrecemo-se-cacanima

Оставите коментар