BETA: Mašović: Okrećemo se Čačanima

02/08/2017U MEDIJIMA

Mašović: Okrećemo se Čačanima

Voždovac je doneo u Beograd prva tri boda. Mreža golmana Popovića je još jedanput ostala mirna. Redovi Zmajeva pojačani su Gavrićem. U pobedi protiv Bačke, izabranici Ilije Stolice su postigli tri gola. Filipović i Putinčanin koji su bili strelci, našli su se i u timu kola Super lige, a strelac pored njih je bio i Alen Mašović.

Mašović je u igru ušao sa klupe i u poslednjih 30 minuta Voždovac je postigao 3 gola, od kojih je jedan i njegovo delo: „Na kraju je ispalo dobro po nas. Imali smo teške uslove za igru, kao i domaćin, ali smo ipak mi slavili. Srećan sam što smo pobedili i što sam postigao gol. Igrom smo sigurno to sigurno i zaslužili,“ rekao je novinarima Mašović.

Zmajevi će pred svojom publikom ugostiti Borac u narednoj rundi: „Okrećemo se Čačanima, koji nam dolaze iz dva poraza i ni ova utakmica neće biti laka za nas. Nadigravaćemo se i nadam se pobediti uz podršku sa tribina koja nam znači. Pozvao bih navijače da dođu na ‘krov’ i da budu uz nas, jer oni su naš dvanaesti igrač,“ zaključio je Mašović.

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-sport/69779-masovic-okrecemo-se-cacanima

Ostavite komentar