BETA – Luković: Pred nama su velike stvari

06/10/2017U MEDIJIMA

Luković: Pred nama su velike stvari

Posmatrajući razne statističke podatke koji se računaju u svetu fudbala, jasno je da je igra Voždovca već poprimila evropske okvire. Zmajevi su među 20 velikana evropskog fudbala koji imaju najveći posed lopte, procenat uspešnih dodavanja je veoma visok, postižu veliki broj golova, a publika naravno uživa u lepoj fudbalskoj priči koja prati momke sa Dušanovca.

Andrija Luković je među najboljim strelcima Superlige, kada su igrači sredine terena u pitanju. U devetom kolu sa dva projektila srušio je odbranu Napretka i doneo tri boda u glavni grad. Te nedelje je bio i igrač kola Superlige. Na svom kontu ima 4 postignuta gola iz 4 utakmice, jednako je ubojit i levom i desnom nogom, kao i iz prekida. Andrija postiže pogodak na svakih 54 minuta.

„Drago mi je zbog lepih podataka, ali mi je još draže što Voždovcu ide dobro, jer jasno je da samo iz kolektiva mogu da iskoče pojedinci. Što se mene lično tiče, zadovoljan sam svojim učinkom do sada, golovi me posebno raduju, a obećavam da ćemo i ja i ekipa nastaviti u istom ritmu“, rekao je Luković.

Luković je u Voždovcu nešto malo duže od mesec dana.

„U klubu su me prihvatili odlično. Počev od šefa stručnog štaba Ilije Stolice i kompletnog stručnog kadra, te svih igrača u klubu i zaposlenih. Treninzi su perfektni i oni su jedan od ključnih stvari dobrog uspeha“, istakao je on.

Utakmica sa Zemunom je prošla, a Voždovac je apsolutno dominantan bio u svih devedeset minuta.

„Mora se uzeti u obzir da je ekipa Zemuna pre susreta sa nama bila ekipa koja je primila samo 8 golova. Ipak, dobro smo ušli u meč, zatim i nadigrali Zemunce u svakom segmentu. Pobeda je došla sasvim zasluženo“, istakao je on.

Nakon radne pauze, sledi put u Niš.

„Svaki meč je težak, pa tako i naredni protiv Radničkog, nikome nije lako bilo do sada u Nišu. Domaćin je u maloj rezultatskoj krizi, ali nas ne sputava da odigramo našu igru i da budemo u fokusu tokom celog meča. Maksimalna koncentracija nas i može dovesti do nova tri boda“, rekao je on.

Navijači su pokazali da su uz Zmajeve.

„Neka budu uz nas i u narednim danima. Zajedno možemo da napravimo velike stvari“, zaključio je Luković.

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-drustvo/74866-lukovic-pred-nama-su-velike-stvari

Ostavite komentar