BETA – Krila FK Voždovca dobila pojačanje

01/02/2018U MEDIJIMA

Krila FK Voždovca dobila pojačanje

Ekipa FK Voždovca je otišla na pripreme u Antaliju, ali će im se u Turskoj priključiti tandem iskusnih igrača koji će dodatno ojačati krila Zmajevima, a reč je o Marku Pavićeviću i Nemanji Zlatkoviću.

Marko Pavićević je rođen 03.09.1986 u Milanovcu i igra na poziciji napadača.

Marko je igrač sa bogatim superligaškim iskustvom, a u karijeri je pored Voždovca nosio dresove Sevojna, Slobode, čačanskog Borca, ali i grčkih klubova Ermionide i Ahranaikosa.

“Znam gde sam došao i o kakvom se klubu radi. Izuzetna mi je čast što ću ponovo obući dres Zmajeva i znam šta mi je činiti. Jedva čekam da se priključim ekipi i da počnem sa treninzima”, naglasio je Marko za klupski sajt.

Drugo pojačanje, Nemanja Zlatković, rođen je u Beogradu 21.08.1988. i takođe dobro poznato lice „na krovu“. Nemanja igra na poziciji levog spoljnog igrača, a nakon prvog boravka u dresu Voždovca, kada je odigrao 22 meča, igrao je i za Zemun, Novi Pazar, Radnik Bijeljinu, ali i za švedski Angelholms.

“Veličina Voždovca mi je dobro poznata. Presrećan sam što ću ponovo nositi dres kluba iz Jerkovića. Vrlo dobro mi je poznato kako funcioniše klub i o kakvoj se profesionalnosti radi. Međutim, sve što je bitno je vezano za teren”, istakao je Nemanja na klupskoj promociji.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/82873-krila-fk-vozdovca-dobila-pojacanje

Ostavite komentar