БЕТА: ИГРАЧИ ЋЕ НАУЧИТИ ЛЕКЦИЈЕ ИЗ МЕЧА СА ПАРТИЗАНОМ

Тренер Вождовца Илија Столица рекао је данас да су његови фудбалери побољшали тренинге после мале паузе и оценио је да је убедљив пораз против Партизана у последњем колу Супер лиге био само слаб дан.

„Иза нас је утакмица у којој нисмо резултатаски добро прошли, јер након игара које смо пружали и резултата које смо постизали, очекивања су била већа. Нисмо одиграли на нивоу на ком можемо да играмо. Стигли смо до лекција које морамо да научимо, али и да применимо што пре, што је још битније. Слажем се да свако има право на слаб дан. Гледајући какав је приступ на тренинзима и каква атмосфера влада у екипи, јасно је да је то био само слаб дан“, рекао је Столица за сајт клуба.

Партизан је тада победио 4:0. Вождовац следећег викенда дочекује Војводину, после чега следи четвртфинале купа у коме се тим поново састаје са Партизаном.

„Играчи су имали довољно времена да се одморе, да проведу слободне дане са породицама и да се врате тренинзима. Почели смо са припремама за наставак првенствене трке, подигли смо ниво квалитета тренинга, јер нас очекује јак интензитет, и када је резултатска борба у питању и када се ради о интензитету утакмица, јер нам се приближава и куп и нови класик са Партизаном. Самим тим и са већом концентрацијом улазимо у наставак завршнице шампионата јер за улазак у плеј-оф, зависимо искључиво само од својих резултата“, рекао је Столица

Вождовац је дао тројицу играча за репрезентативне акције младјих селекција у термину предвидјеном за националне тимове.

„Феноменалан успех је остварен и ми као клуб смо поносни на играче који играју за репрезентацију“, рекао је Столица.

ИЗВОР: http://beta.rs/sport/sport-fudbal/58020-stolica-igraci-ce-nauciti-lekcije-iz-meca-sa-partizanom

Оставите коментар