БЕТА – Делегација Фудбалског савеза Kине посетила ФK Вождовац

Делегација Фудбалског савеза Kине посетила ФK Вождовац

Фудбалски клуб Вождовац саопштио је данас да је тај клуб посетила висока делегација Фудбалског савеза Kине.

У саопштењу је наведено да је делегацију предводио господин Цаи Јонг члан УО и потпредседник ФС Kине, а да „озбиљност посете показује и чињеница да је у делегацији било још седам чланова директор националног тима Kине Господин Жанг Чао, заменик директора Националног тима господин Жанг Хе, Директор сектора за лиценцирање клубова господин Kиао Даиху“.

Такође у делегацији су били и главни инспектори задужени за тренинге националних селекција како најјаче репрезентације, тако и за селекција млађих категорија господа Шао Јаи и Жао Јунже. Господин Чен Јун из сектора за међународне односе и спортски директор ФK Беижинг Реине господин Жанг Јуе.

ФK Вождовац је апострофиран као клуб са одличним модерним пословањем, али и позициониран као клуб који доста улаже у млађе категорије и њихов развој, те се и разговарало на тему будућих сарадњи са клубом, пре свега размени стручних кадрова, усавршавању тренерске струке, размени играча и заједничким промоцијама.

Из ФK Вождовацсу навели да је „посебан утисак на делегацију из Kине је оставио стадион, односно локација на врху шопинг центра и поглед на цео Београд“.

Госте из ФС Kине су дочекали спортски директор Горан Гркинић, генерални секретар Милош Мирковић и директор омладинске школе Јован Дамјановић.

ИЗВОР: https://beta.rs/oms/oms-sport/89444-delegacija-fudbalskog-saveza-kine-posetila-fk-vozdovac

Оставите коментар