BETA – Delegacija Fudbalskog saveza Kine posetila FK Voždovac

13/05/2018U MEDIJIMA

Delegacija Fudbalskog saveza Kine posetila FK Voždovac

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je taj klub posetila visoka delegacija Fudbalskog saveza Kine.

U saopštenju je navedeno da je delegaciju predvodio gospodin Cai Jong član UO i potpredsednik FS Kine, a da „ozbiljnost posete pokazuje i činjenica da je u delegaciji bilo još sedam članova direktor nacionalnog tima Kine Gospodin Žang Čao, zamenik direktora Nacionalnog tima gospodin Žang He, Direktor sektora za licenciranje klubova gospodin Kiao Daihu“.

Takođe u delegaciji su bili i glavni inspektori zaduženi za treninge nacionalnih selekcija kako najjače reprezentacije, tako i za selekcija mlađih kategorija gospoda Šao Jai i Žao Junže. Gospodin Čen Jun iz sektora za međunarodne odnose i sportski direktor FK Beižing Reine gospodin Žang Jue.

FK Voždovac je apostrofiran kao klub sa odličnim modernim poslovanjem, ali i pozicioniran kao klub koji dosta ulaže u mlađe kategorije i njihov razvoj, te se i razgovaralo na temu budućih saradnji sa klubom, pre svega razmeni stručnih kadrova, usavršavanju trenerske struke, razmeni igrača i zajedničkim promocijama.

Iz FK Voždovacsu naveli da je „poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio stadion, odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd“.

Goste iz FS Kine su dočekali sportski direktor Goran Grkinić, generalni sekretar Miloš Mirković i direktor omladinske škole Jovan Damjanović.

IZVOR: https://beta.rs/oms/oms-sport/89444-delegacija-fudbalskog-saveza-kine-posetila-fk-vozdovac

Ostavite komentar