B92 – „Voždovac igra najlepši fudbal u Srbiji“

13/10/2017U MEDIJIMA

„Voždovac igra najlepši fudbal u Srbiji“
Fudbalski klub Voždovac očekuje da će da pobedi Radnički u Nišu u Superligi, kaže generalni direktor „Zmajeva“ Goran Grkinić.

„Očekuje nas vrhunska fudbalska predstava sa dva sjajna tima i očekujemo da svi akteri susreta budu na vrhunskom nivou, naravno uključujući i sudije, s obzirom na to da utakmicu sudi naš internacionalac Bojan Nikolić. Očekujem pozitivan rezultat, idemo na tri boda“, rekao je Grkinić na konferenciji za novinare.

Voždovac će gostovati Radničkom u 13. kolu srpskog prvenstva. Grkinić je kazao da očekuje veoma zanimljivu utakmicu na „vrućem terenu“ protiv odlične ekipe.

Direktor Voždovca se izvinio u ime trenera Ilije Stolice, koji neće voditi ekipu u Nišu jer polaže u BiH za profesionalnu licencu.

„Iako je bio odsutan nedelju dana, igrači su radili sjajno. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, ali takođe smo svesni kakav tim imamo i sa kakvim kvalitetom raspolažemo“, rekao je Grkinić i ocenio da Voždovac „igra najlepši fudbal u ligi“.

On je iskoristio priliku da čestita reprezentaciji Srbije plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Fudbaler Voždovca Aleksandar Ješić rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da njegova ekipa očekuje nastavak serije dobrih rezultata.

„Verujem da ćemo obradovati naše navijače. Ono što nas zanima je naša igra i partije koje pružamo. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, ali i rezultatima. Imali smo dovoljno vremena da odmorimo i spremimo se za Niš“, rekao je Ješić.

Utakmica će se igrati u subotu od 16.00 na stadionu Čair u Nišu.

IZVOR: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=10&dd=12&nav_id=1313486

Ostavite komentar