U utakmici 18. kola  Jelen Super Lige na stadionu FK Voždovac ekipa Voždovca savladala je Javor Matis pogotkom Nikole Karaklajića i tako ostvarila drugu prvenstvenu pobedu na novom stadionu.

 (Foto: „Starsport“)


Predstavljena pojačanja – tim Voždovca je bogatiji za 11 novih igrača: Nemanja Supić, Zoran Popović, Miloš Mihajlov, Aleksandar Vasiljević, Mario Božić, Duško Dukić, Josip Projić, Stefan Tripković, Nikola Todorić, Saša Jovanović i Marko Pavićević.


U utakmici 14. kola  Jelen Super Lige na stadionu FK Obilić na Vračaru ekipa Voždovca savladala je domaći Rad rezultatom 2:0.U utakmici 13. kola  Jelen Super Lige na stadionu FK Obilić na Vračaru ekipa Voždovca poražena je od Partizana rezultatom 1:0. Utakmica je odigrana bez prisustva publike zbog kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla Fudbalskom klubu Voždovac.


U utakmici 6. kola  Jelen Super Lige na stadionu Obilića od 15:00 časova ekipa Voždovca savladala je  Crvenu zvezdu rezultatom 1:0.


Institut za transfuziju krvi sprovodio je svoju akciju dobrovoljnog davanja krvi 10. septembra 2013. godine. Transfuziomobil je bio postavljen ispred Stadion Šoping Centra. Fudbalski klub Voždovac je podržao ovu akciju, a pridružili su joj se i navijači ” Invalidi”.


Za razliku od nedavnog zvaničnog meča, u prijateljskom susretu Voždovac je bio bolji i zasluženo pobedio Jagodince – 3:2.


U utakmici 4. kola Jelen Super lige ekipe Voždovca i Jagodine igrale su nerešeno 1:1. Ovo je istorijska prva utakmica odigrana na novom stadionu FK Voždovac i prva utakmica najvišeg domaćeg fudbalskog ranga odigrana na veštačkoj travi.

U utakmici 2. kola Jelen Super Lige odigranoj 17. avgusta na stadionu Obilića na Vračaru ekipa Voždovca odigrala je nerešeno sa favorizovanom Vojvodinom.


U utakmici 1. kola  Jelen Super Lige odigranoj 10. avgusta 2013. godine na Karaburmi ekipa Boždovca zabeležila je minimalan poraz od domaćeg OFK Beograda golom Petkovića sa bele tačke u 35. minutu.


Prijatljska utakmica Voždovac – Bežanija 3:0 (27.07.2013.)


Stadion FK Voždovac: