FK VOŽDOVAC DANAS

MISIJA

Biti treći klub u Srbiji tzv. “Srpska Braga”.

VIZIJA

  • Dostizanje vrhunskih rezultata na terenu i van njega.
  • Organizaciona stabilnost na svima nivoima
  • Razvoj svetski priznatih igrača
  • Održati važnost na sportskoj sceni Srbije uz naklonost publike i medija
  • Pozitivno iskustvo za sve kompanije koje su povezani sa našim uspesima
  • Poziciju trećeg fudbalskog kluba u Beogradu

FK „Voždovac“ je u sezonu 2013/14. ušao sa novim elanom, sa otvvorenim najmoderniji stadionom u regionu, dovedena su značajna igračka pojačanja, organizacija kluba je podignuta na viši nivou te navijači sada mogu videti drugačiji, veliki i napadački Voždovac. Atmosfera oko kluba je svakim danom postajala sve bolja, a želja nam je da na TC Stadion u dobrom fudbalu i pobedničkoj atmosferi uživaju cele porodice.

O navijačkoj euforiji koja se stvara na Voždovcu i u gradu najbolje svedoči broj navijača koji očekuje godišnje ulaznice za domaće utakmice. Brojka o kojoj se prethodnih godina moglo samo sanjati. Na derbijima očekujemo svih 5200 navijača da ispune Stadion.

Voždovac od 1990. godine prati jedna od najmasovnijih i najbolje organizovanih navijačkih grupa.

Glavne karakteristike navijača Voždovca su aktivno učestvovanje u događanjima i velika emotivna povezanost sa klubom. Iz utakmice u utakmicu, na novom stadionu, stvaraće se veliki emocionalni naboj što predstavlja dobru priliku za pozicioniranje potencijalnim sponzorima koji su u sveobuhvatnim promotivnim aktivnostima istaknuti kao važni partneri u zahtevnom projektu prvoligaškog Voždovca. Zbog spomenute emocionalne pozadine, svi sponzori FK Voždovac brzo će postati prijatelji kluba i njegovih navijača.

Sve bolju atmosferu u i oko kluba prepoznaće i mediji.

Zajedno sa našim partnerima potrošili smo 2 godine na pripreme. Putovali smo regionom, od svih odabrali ono najbolje, doradili i prilagodili svojim potrebama.

Vratićemo sportsku publiku i porodice na tribine i pokazati da igrači mogu i znaju svim srcem, bez obzira na visinu njihovih primanja.

U našoj omladinskoj školi je 400 igrača svrstanih u 13 selekcija.