ФК ВОЖДОВАЦ ДАНАС

МИСИЈА

Бити трећи клуб у Србији тзв. “Српска Брага”.

ВИЗИЈА

  • Достизање врхунских резултата на терену и ван њега.
  • Организациона стабилност на свима нивоима
  • Развој светски признатих играча
  • Одржати важност на спортској сцени Србије уз наклоност публике и медија
  • Позитивно искуство за све компаније које су повезани са нашим успесима
  • Позицију трећег фудбалског клуба у Београду

ФК „Вождовац“ је у сезону 2013/14. ушао са новим еланом, са отввореним најмодернији стадионом у региону, доведена су значајна играчка појачања, организација клуба је подигнута на виши нивоу те навијачи сада могу видети другачији, велики и нападачки Вождовац. Атмосфера око клуба је сваким даном постајала све боља, а жеља нам је да на ТЦ Стадион у добром фудбалу и победничкој атмосфери уживају целе породице.

О навијачкој еуфорији која се ствара на Вождовцу и у граду најбоље сведочи број навијача који очекује годишње улазнице за домаће утакмице. Бројка о којој се претходних година могло само сањати. На дербијима очекујемо свих 5200 навијача да испуне Стадион.

Вождовац од 1990. године прати једна од најмасовнијих и најбоље организованих навијачких група.

Главне карактеристике навијача Вождовца су активно учествовање у догађањима и велика емотивна повезаност са клубом. Из утакмице у утакмицу, на новом стадиону, ствараће се велики емоционални набој што представља добру прилику за позиционирање потенцијалним спонзорима који су у свеобухватним промотивним активностима истакнути као важни партнери у захтевном пројекту прволигашког Вождовца. Због споменуте емоционалне позадине, сви спонзори ФК Вождовац брзо ће постати пријатељи клуба и његових навијача.

Све бољу атмосферу у и око клуба препознаће и медији.

Заједно са нашим партнерима потрошили смо 2 године на припреме. Путовали смо регионом, од свих одабрали оно најбоље, дорадили и прилагодили својим потребама.

Вратићемо спортску публику и породице на трибине и показати да играчи могу и знају свим срцем, без обзира на висину њихових примања.

У нашој омладинској школи је 400 играча сврстаних у 13 селекција.