СИНЂИЋ: „ВАЖНА ПОБЕДА ЗА НАС“

13/03/2017ВЕСТИ

Вождовац је везао још једну победу. У низу Змајева се нашла и екипа Бачке.

Вождовац се нашао и у делу табеле које води у плеј оф, али Змајеви не остају на том путу. Кренули су ка врху и има још утакмица пред момцима из главног града и још доста искушења. У три последње утакмице екипа Илије Столице је постигла осам голова, а радује и чињеница да је мрежа све време мировала. Урош Синђић у тандему са Милошем Михајловим чини стуб централног дела одбране, али Урош се показао да је добар у нападу и да је добар асистент.

„Важна победа за нас, јер смо ухватили прикључак у трци за плеј оф.“ – започео је Урош Синђић, један од најискуснијих у екипи Вождовца.

„Током целог меча смо имали доминацију и играли на половини гостију, само у пар наврата је Бачка покушала да нас угрози преко контранапада. Успели смо на време да постигнемо гол у првом полувремену, а то је допринело да се гости отворе у наставку.  Са три брзе акције искористили смо указане прилике и постигли три ефектна гола, а резултат је могао бити и убедљивији. Свакако сам задовољан резултатом и игром комплетног тима.“ – истакао је Урош Синђић, иначе и асистент код последњег гола који је постигао Ђуро Зец.

Оставите коментар